Muzica

#copii #horia brenciu #cutiuta muzicala

Horia Brenciu a intrat in galeria vedetelor "Cutiuta Muzicala"!

In luna noiembrie, proiectul “Cutiuta Muzicala”, special conceput pentru cei mici, revine cu volumul 10. Copiii si parintii vor putea asculta atat melodii clasice din folclorul pentru copii, cat si piese noi.


Una dintre cele patru vedete ale caror voci apar pe acest nou material discografic este Horia Brenciu, care a fost extrem de incantat de propunere, mai ales ca artistul este tatal unei fetite care va implini in curand un an. Brenciu a inregistrat luni trei piese care vor putea fi ascultate pe “Cutiuta Muzicala 10”: “Prajitura”, “Cantec de leagan” si “O zi in care n-ai facut nimic”.

“M-am tot intrebat care este calea cea mai rapida metoda prin care poti adormi un copil. Fara indoiala muzica este cea mai buna modalitate! Prin intermediul Cutiutei Muzicale, parintii au la dispozitie jumatate din formula secreta de adormit copiii. Eu vin cu cealata jumatate. Ei trebuie doar sa ii legene pe cei mici si sa puna cd-ul pe repeat! Sper ca toata lumea sa se bucure de acesta productie, atat cei care au un an, intocmai ca fiica mea, dar si cei care anul asta au implinit 83 de primaveri, precum venerabilul meu tata!””, a spus Horia Brenciu.

Proiectul “Cutiuta Muzicala” este coordonat de peste 10 ani de Liliana Stefan: “De la volumul 10, copiii si parintii trebuie sa se astepte la multa veselie, distractie, surprize muzicale si oameni priceputi in a face spectacol, pentru ca lucram cu vedete-parinti foarte talentati. In rest, am incercat sa pastram aceleasi standarde si suntem atenti la toate detaliile, de la inregistrari pana la grafica”, a spus aceasta.

In urmatoarea saptamana veti putea afla care sunt si celelalte trei vedete ale caror voci apar pe noul volum al “Cutiutei Muzicale”. Albumul poate fi pre-comandat de pe site-ul www.cutiutamuzicala.ro, inainte de a fi disponibil in magazine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea