Muzica

#concert #sala palatului #holograf #concert holograf

Holograf si-a amanat concertele de la Sala Palatului

Formatia Holograf a fost nevoita sa-si amane cele doua concerte pe care trebuia sa le sustina pe 22 si 23 octombrie la Sala Palatului. Spectacolele vor fi reprogramate la inceputul anului viitor, datele urmand sa fie comunicate in scurt timp.

Decizia a fost luata din cauza unor probleme de sanatate ale lui Dan Bittman, solistul trupei, probleme care au fost rezolvate, anunta MediaPro Music.

"Le multumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de sustinere, insa nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, aceasta mica pauza o programasem dupa cele doua concerte de la Sala Palatului, insa planurile nu se potrivesc intotdeauna", a declarat Dan Bittman.

Biletele achizitionate raman valabile si vor putea fi folosite la show-urile de anul viitor.

Intre timp, Holograf se pregateste pentru lansarea unui nou single de pe albumul "Love Affair". Deocamdata, trupa nu a dezvaluit titlul celui de-al treilea single ce promoveaza acest disc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea