Muzica

#rihanna #lady gaga #muzica #jennifer lopez #britney spears #hituri

Hituri care ar fi trebuit sa fie cantate de alti artisti

Stiai ca marele hit al Rihannei - "Umbrella" - a fost initial oferit lui Britney Spears, insa impresarii ei au respins piesa? Ori ca piesa latino "Let's Get Loud" cu care Jennifer Lopez a facut senzatie in anul 1999 a fost initial scrisa pentru Gloria Estefan? Ei bine, asa cum sunt piese devenite celebre dupa ce au fost preluate de altii, asa exista si hituri ce ar fi trebuit cantate de alti artisti. Billboard.com iti prezinta cateva dintre ele.


"Telephone" – interpretat de Lady Gaga, refuzat de Britney Spears

Din cate se pare, Lady Gaga a scris acest cantec pentru a fi inclus pe albumul "Circus" al lui Britney Spears, insa starul pop l-a refuzat. Gaga l-a pastrat pentru ea si l-a inclus mai tarziu in propriul album "Fame Monste", realizand colaborarea cu Beyonce si emblematicul videoclip al melodiei.


"Disturbia" – interpretat de Rihanna, refuzat de Chris Brown

Si Chris Brown a dat cu piciorul unui hit ce i-ar fi crescut popularitatea, dar si conturile din banca. Insa tot raul spre bine, caci nu ne-am fi putut imagina o alta varianta a piesei "Disturbia", hit ce a propulsat-o pe Rihanna direct pe locul 1 in Hot 100. Se pare ca Brown, iubitul ei la acea vreme, i-a cedat piesa, iar el a ales alta pentru albumul sau.


"We found love" – interpretat de Rihanna, destinata lui Nicole Scherzinger

Astrele nu i-au suras lui Nicole Scherzinger, caci altfel nu ne putem explica de ce nu s-a ales ea cu aceasta piesa minunata, ce i-a fost oferita spre inregistrare. La inceputul lunii trecute, artista a marturisit revistei Notion Magazine ca piesa i-a scapat printre degete. "Am avut demo-ul acelui cantec, insa am fost prea ocupata pe moment",a declarat ea.


"Baby one more time" - interpretat de Britney Spears, refuzat de TLC

Britney a fost foarte aproape sa nu ajunga atat de celebra, daca grupul de fete TLC accepta sa inregistreze pentru albumul lor "Fan Mail" si piesa "Baby one more time". Din fericire pentru Spears nu au facut-o, iar ea s-a ales cu un hit de debut rasunator.


"Let's Get Loud" - interpretat de Jennifer Lopez, refuzat de Gloria Estefan

Gloria Estefan si Kike Santander au scris aceasta melodie pentru a fi folosita chiar se superstarul latino, insa Gloria s-a razgandit si i-a lasat piesa lui Jennifer Lopez. Frumoasa cantareata nu a pierdut momentul si a inregistrat melodia pe albumul ei "On the 6", transformand-o intr-un hit de succes.



Sursa foto: media.onsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea