Muzica

# guns`n`roses #concerte #rock the city #rock the city 2012 #concert guns n roses

Guns 'N Roses promite un recital de peste doua ore la Rock The City 2012

Formatia Guns 'N Rose este cap de afis la Festivalul Rock The City 2012, care va avea loc in perioada 29 iunie-1 iulie, la complexul Romexpo (Bucuresti).

Membrii formatiei au promis spectatorilor un show de zile mari, care va dura peste doua ore, potrivit informatiilor furnizate de organizatori.

Grupul, considerat un demn urmas al trupei Rolling Stones si-a inceput istoria in anii '80. De-a lungul a trei decenii, Guns 'N Roses a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, din care 76 de milioane numai in Statele Unite ale Americii.

"Appetite For Distruction", cel mai bine vandut disc al trupei, a inregistrat 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial.

Desi in 1993 Guns 'N Roses s-a desfiintat, in 2008, formatia a revenit in atentia fanilor, cu albumul de studio intitulat "Chinese Democarcy".

Guns 'N Roses va sustine in Romania un concert in cadrul Tuborg Green Fest powered by Rock the City, pe data de 1 iulie. Biletele sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim si pe www.eventim.ro.

Foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea