Muzica

#grimus #concerte #concert Red Hot Chili Peppers #aaak

Grimus si AAAK vor concerta in deschiderea show-ului Red Hot Chili Peppers

Formatiile Grimus (foto) si AAAK (As Able as Kane) vor avea ocazia sa deschida concertul pe care cei de la Red Hot Chili Peppers il vor sustine pe 31 august, pe Arena Nationala din Bucuresti.

AAAK este o trupa de origine britanica care a debutat discografic in 1988 cu materialul "Buildingscape Beat", muzica de pe acest album fiind caracterizata "brutala, sexy, indrazneata si funky, uneori toate imbinate perfect".

Grimus este una dintre cel mai apreciate trupe indie din Romania. Vara aceasta, Grimus a concertat la festivaluri precum Exit (Serbia), Rock for People (Cehia), Sziget (Ungaria), B’Estfest Summer Camp (Romania), precum si in deschiderea concertelor Roxette si Placebo.

Biletele la concertul Red Hot Chili Peppers se pot achizitiona din magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea