Muzica

# Sam Smith #castigatori Grammy 2015 #Grammy 2015

Grammy 2015: Lista completa a castigatorilor

Cantaretul britanic de muzica soul Sam Smith a fost marele invingator al celei de-a 57-a editii a galei premiilor Grammy, care a avut loc duminica seara la Los Angeles, conform Mediafax.

Sam Smith, in varsta de 22 de ani, un nou venit pe scena muzicala internationala, a castigat doua premii Grammy pentru single-ul sau "Stay With Me (Darkchild Version)" si a fost numit cel mai bun artist debutant. Totodata, discul sau de debut, "In the lonely hour", a castigat premiul pentru cel mai bun album pop, informeaza Reuters.

"Vreau sa ii multumesc barbatului despre care este acest album, de care m-am indragostit anul trecut. Multumesc foarte mult ca mi-ai frant inima, pentru ca mi-ai adus patru premii Grammy", a spus Smith in timpul discursului de acceptare a premiului sub forma unui gramofon pentru discul anului.

Rockerul Beck a fost surpriza serii la categoria albumul anului, discul sau "Morning Phase" fiind preferat in fata celor ale lui Sam Smith, Pharrell Williams, Beyonce si Ed Sheeran. Discul a obtinut trei premii Grammy, inclusiv pentru cel mai bun album rock.

"Am facut acest album la mine acasa in cea mai mare parte, deci vreau sa le multumesc copiilor mei ca m-au lasat sa-i tin treji ceva mai mult", a spus Beck in timp ce primea premiul din partea starului R&B Prince.

Un moment special al serii a fost atunci cand cantareata Katty Perry si presedintele american Barack Obama au vorbit despre violenta domestica. Katty Perry a fost invitata pe o scena alba de o supravietuitoare a violentei domestice.

Cea de-a 57-a editie a galei premiilor Grammy, prezentata de rapperul LL Cool J, a inclus recitaluri din partea unor vedete ca John Legend, Miranda Lambert, Usher, Sam Smith, Pharrell Williams, AC/DC, Eric Church, Ariana Grande, Madonna si Ed Sheeran.

Lista castigatorilor la principalele categorii:

 

 

Discul anului

"Stay With Me (Darkchild version)" - Sam Smith

Cantecul anului
"Stay With Me (Darkchild version)" - Sam Smith

Albumul anului
Beck - "Morning Phase"

Cea mai buna interpretare R&B
"Drunk in love" - Beyoncé feat. Jay Z

Cel mai bun album de muzica country
"Platinum" - Miranda Lambert

Cel mai bun album pop vocal
"In the lonely hour" - Sam Smith

Cel mai bun album rock
"Morning Phase" - Beck

Cea mai buna interpretare pop solo
"Happy" (Live) - Pharrell Williams

LIsta completa a castigatorilor o gasesti aici

Sursa foto: naija.io

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea