Muzica

#pop #dance #alte-genuri #rock #premii #grammy 2010

Grammy 2010: Circ cu zana Gaga si Michael Jackson in 3D

Ca in fiecare an premiile Grammy, echivalentul muzical al Oscarurilor, au fost urmarite de milioane de spectactatori din intreaga lume.
 
Daca inca nu ai apucat sa vezi ce s-a intamplat la editia cu numarul 52 a Grammy-urilor, iti povestim noi care au fost cele mai importante momentele ale galei.

In primul rand, Beyonce a fost fara indoiala vedeta editiei din acest an. Vedeta R&B a pornit din start cu sanse mari, fiind nominalizata la nu mai putin de 10 categorii.  Nu a castigat tot, insa a plecat acasa cu sase statuete, devenind  cea mai premiata femeie in cadrul unei singure editii Grammy.  

Beyonce a venit in acest an cu un numar consistent, mai ales ca Lady Gaga pregatea si ea un show pe masura.
 
Diva si-a adus pe scena o armata impresionanta de soldati, ce semanau izbitor de mult cu Robocop. Am vazut o Beyonce care avea ceva din energia Tinei Turner.
 
 
 
De altfel, numarul ei, care a imbinat “If I Were Boy” si “You Oughta Know” (hitul lui Alanis Morissette din anii ’90), a fost fost puternic “electrificat”, Beyonce dand din cap si tavalindu-se pe scena ca o adevarata rockerita.

Si daca tot pomeneam mai sus de Lady Gaga, nici ea nu s-a lasat mai prejos. Chiar daca nu a castigat decat vreo doua premii, Gaga a facut ce stia mai bine, adica a socat. Pe covorul rosu a pasit costumata in zana argintie, echipata cu un soi de bagheta.
  
 
 
Toata lumea astepta cu sufletul la gura sa afle cu cine va canta la Grammy Lady Gaga. Pana la urma zvonurile s-au adeverit si cantareata a executat una bucata duet cu marele Elton JohnLady Gaga a aterizat pe scena intr-un body extrem de indraznet (ma refer la partea de jos), dotat cu niste umeri gigantici. Si ca nu cumva sa se simta prea batran si prea sobru fata de Gaga, Elton John s-a prezentat echipat exact ca pe vremuri, cu o pereche de ochelari extravaganti, poate un pic cam prea sclipiciosi.

Pink a interpretat “Glitter in The Air” imbracata intr-o rochie alba, prea lunga si larga fata de garderobele cu care ne obisnuise. Insa, surpriza! Rochia s-a transformat intr-un soi de chinga, care se ridica si se invarte, la cativa metri deasupra spectatorilor, cu tot cu Pink.
 
 
Un alt numar care cu siguranta a atras atentia a fost “Blame It”, un featuring care i-a adunat pe scena pe Jamie Foxx si T-Pain. A iesit un ghiveci muzical de opera si rap, la care s-au adaugat si cateva solo-uri de chitara executate de Slash, fostul chitarist de la Guns N’Roses.
 
 
Am lasat la urma poate cel mai asteptat moment al ceremoniei si anume omagiul adus lui Michael Jackson.  Pentru prima oara a rulat varianta integrala a clipului 3D pentru “ Earth Song ”. In timp ce pe ecrane se proiecta filmuletul care ar fi trebuit sa fie inclus in concertele din turneul de revenire al lui Michael, pe scena isi faceau aparitia Celine Dion, Usher, Smokey Robinson, Carrie Underwood si Jennifer Hudson pentru a interpreta, intr-o varianta originala, melodia "Earth Song".

De altfel, Michael Jackson a primit  post-mortem un premiu pentru intreaga sa activitate, premiu ridicat de Paris si Paris, copiii sai. "Tata ar fi trebuit sa fie aici. Te iubim, tata! Le multumim fanilor, pe care tata i-a iubit cel mai mult. Mesajul cantecelor lui a fost dragostea si vrem sa il raspandim in continuare", au declarat cei doi pe scena Grammy-urilor.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea