Muzica

#goran bregovic #dan chisu #muzica #ursul

Goran Bregovic compune pentru Dan Chisu

Goran Bregovic va semna coloana sonora a celui mai recent film al regizorului Dan ChisuUrsul – ce va avea premiera in cinematografe la inceputul lunii mai. Celebrul muzician, cunoscut pentru muzica filmelor regizorului sarb Emir Kusturica , a declarat ca "Ursul" este prima comedie la care a lucrat.

„Cu mult timp in urma i-am facut o promisiune prietenului meu Dan Chisu, si anume ca ii voi compune muzica pentru un film. Eu ii promisesem, dar nu eram convins ca el chiar o sa faca filmul, deoarece e un om cu foarte multe planuri si, ca si mine, nu le poate realiza pe toate. Dar iata, acest film e gata! Sunt fericit ca am facut parte din acest proiect”, a declarat Bregovic, potrivit evz.ro.

Filmul "Ursul", in regia lui Dan Chisu, va avea premiera in cinematografele din toata tara la inceputul lunii mai. Goran Bregovic ii indeamna pe spectatori sa meraga in cinematografe pentru a vedea filmul, pentru ca „este un film haios si va veti distra!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea