Muzica

#bucuresti #concert # gypsy kings

Gipsy Kings concerteaza in aprilie la Bucuresti

comunicat de presa remis de organizatorii evenimentului.

" Gipsy Kings 2010-2011 World Tour" a inceput in 18 iulie 2010 in Los Angeles si ii poarta pe cantareti prin doua continente, ei sustinand concerte in orase precum: Montreal, New York, Chicago, Dallas, Holywood , Zagreb, Berlin si Moscova, urmand ca acest turneu sa se incheie pe 7 mai 2011 in Budapesta.

Gipsy Gings a luat fiinta in 1987, de-a lungul timpului avand o componenta putin diferita decat cea de acum. In prezent este formata din 8 membri. Originalitatea trupei consta in faptul ca s-a format din unirea a doua formatii mai mici, fiecare avand in componenta membri care sunt frati.

Initial, familiile Reyes si Baliardos cantau la nunti si petreceri, impartasind lumii aroma muzicii flamenco si ritmurile latino. Apoi, familia Reyes (Nicolas, Canut, Paul, Patchai, Andre) s-a unit cu familia Baliardos (Tonino, Paco, Diego) formand Gipsy Kings. 

Biletele sunt deja disponibile in reteaua biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Magazinele Diverta, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor , Magazinul Unirea, la statia de metrou Unirii 1 si online pe biletoo.ro, myticket.ro, bilete.ro, blt.ro .

Vor fi dispobibile urmatoarele tipuri de bilete: 50 lei, 100 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei si 300 lei.    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea