Muzica

#concerte #george michael #turneu george michael # concert george michael # anulare turneu george michael

George Michael si-a anulat turneul din Australia

George Michael a decis sa isi anuleze turneul din Australia, din cauza unei stari de anxietate de care sufera de mai mult timp. Cantaretul britanic si-a facut publica decizia prin intermediul site-ului personal.

Artistul, in varsta de 49 de ani, a marturisit ca va incepe cat mai curand tratamentul, iar aceasta pauza i-a frant inima.

"Am anuntat ca anulez spectacolele din Australia, iar acest lucru imi frange inima.

Singura explicatie pe care pot sa o ofer la acest moment este ca, dupa boala de anul trecut, am incercat in zadar sa imi continui munca si sa depasesc trauma pe care medicii au prevazut-o.

Medicii mi-au recomadat odihna completa si un fel de consiliere post-traumatica, care este necesara in situatii de genul celei cu care m-am confruntat eu, si mi-e teama ca am crezut (eronat) ca muzica si concertele imi vor fi suficiente ca terapie", a declarat George Michael.

In 2011, cantaretul a fost nevoit sa isi anuleze turneul european,dupa ce s-a imbolnavit de pneumonie. El a petrecut o luna la sectia de terapie intensiva a clinicii AKH din capitala Austriei.

Foto: blogs.coventrytelegraph.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea