Muzica

#george michael #amanare #relansare #album #faith

George Michael amana relansarea discului "Faith" pentru 31 ianuarie 2011

George Michael a amanat relansarea lui “ Faith ”, discul sau de debut, pentru data de 31 ianuarie 2011 , anunta contactmusic.com. Materialul trebuia sa apara inca de pe data de 27 septembrie, insa lansarea a fost nu a mai avut loc, deoarece artistul a fost condamnat la inchisoare pentru posesie de canabis si conducere sub influenta drogurilor.

Lansat in 1987, “Faith” a fost number one in clasamentele britanice si americane, vanzandu-se in intreaga lume in peste 20 de milioane de copii.

Sony Music a confirmat ca varianta remasterizata a discului va fi disponibila in mai multe formate, inclusiv o editie speciala in tiraj limitat, destinata fanilor artistului.

Albumul “Faith” a fost compus si produs in intregime de George Michael, cu exceptia unei singure melodii pe care a coprodus-o. “Faith” contine cateva dintre piesele de rezistenta ale lui Michael: “One More Try”, “Father Figure”, “Kissing A Fool”, “Faith”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea