Muzica

#Jessie Ware #Full Moon Live 2018 #concert arenele romane #mihail

Full Moon Live 2018: Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague si Mihail, la Arenele Romane din Bucuresti

In weekendul 25 – 26 august, cea de-a doua editie a Full Moon Live ii reuneste pe scena Arenelor Romane din Bucuresti,pe Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Mihail si Jean Gavril, in cadrul unui festival plin de magie si mister, anunta organizatorii evenimentului, Events! 

Jessie Ware

Cu un sound ce se remarca printr-un amestec de soul si RnB vechi, usor electronizat, livrat intr-o maniera eleganta de star pop, Jessie Ware are una dintre cele mai dulci voci, invelita in emotie. Artista britanica isi va lansa cel de-al treilea album pe 20 octombrie, iar materialul discografic contine colaborari cu artisti precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran. Trei single-uri, "Alone", "Selfish Love" si "Midnight" si-au incantat deja publicul si vor rasuna pe scena Arenelor Romane alaturi de alte hituri binecunoscute.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast este una dintre putinele trupe romanesti care a reusit sa se impuna pe scena internationala, avand nu mai putin de 400 de concerte in 10 tari de pe 4 continente. Cristi, Bazooka si Adita promoveaza un stil muzical urban printr-un mix de nu-jazz, retro, soul, urban si se pregatesc de lansarea unui nou single si a unui album in toamna.

Jean Gavril

Noul personaj pe scena muzicala din Romania, Jean Gavril este un artist complet si complex, cu melodii cu versuri usor de tinut minte, dar greu de uitat, si ritmuri energice si pline de viata. O aparitie cel putin interesanta, Jean este si adevarata orchestra umana – canta si compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitara, bass si bineinteles voce. Dupa piese ca “Totul sau nimic”, "Nebun de legat" si “Tocuri”, garantat si cei care nu l-au mai ascultat vor pleca fani.

Kovacs

Kovacs, artista din Olanda cu o voce excelenta, catifelata si hipnotizanta, este un adevarat fenomen muzical, cu o calatorie grea de descoperire a sa ca artist, iar influentele ei muzicale sunt toate rezumate intr-un vers: „From Nina to Ella, Ella to Bassey, Bassey to Etta”. Cu sonoritati aproape nepamantene in piese ca „My love”, “Diggin’”, “The devil you know”, “Black spider” si “Fool like you”, Kovacs se pregateste sa lase si Bucurestiul fara cuvinte, dupa concertul incendiar din 2017 de la Jazz in the Park - Cluj.

Nouvelle Vague

Grupul de muzicieni ce aduce note inspirate de bossa nova in interpretarile neasteptate si rafinate ale pieselor new wave, punk si post punk ale unor trupe emblematice ca The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Billy Idol si Sex Pistols se reintoarce in Bucuresti. Cu peste un milion de unitati vandute si piese devenite hituri instant incluse in playlisturile cluburilor de pe tot globul, Nouvelle Vague aduc cel mai recent album “I could be happy”, cu care sa isi (re)cucereasca fanii.

 

Mihail

Alaturi de melodia devenita virala in timp record “Ma ucide ea”, pe scena de la Full Moon Live 2018 se vor auzi cantece precum “See you soon”, “Who you are”, “Doar visuri” si “Simt ca ne-am indepartat” ale artistului complex, originar din Basarabia, Mihail, supranumit si “James Blunt din Cluj”.

Povestea Full Moon Live Festival continua, dupa prima editie din 2016 cand sub luna plina au cantat pe scena Arenelor Romane din Bucuresti LP si Asaf Avidan, Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra si Moonlight Breakfast.

Biletele se gasesc la preturile de 199 lei (Abonament Normal 2 zile), 299 lei (Abonament Golden Ring 2 zile), 119 lei (Bilet Normal de 1 zi) si 169 lei (Bilet Golden Ring de 1 zi).

In zilele festivalului preturile biletelor vor fi de 149 lei (Bilet Normal de 1 zi) si 199 (Bilet Golden Ring de 1 zi).

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Mai multe detalii despre Full Moon Live – www.fullmoonlivefestival.ro si pe pagina de Facebook: FullMoonLive. 

 

Sambata, 25 august

Jean Gavril (RO)

Moonlight Breakfast (RO)

Jessie Ware (UK)

Duminica, 26 august

Mihail (RO)

Nouvelle Vague (FR)  

Kovacs (NL)

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea