Muzica

#fuego #premii muzicale #premii muzica # artist al poporului

Fuego a fost numit "Artist al Poporului" in Republica Moldova

Fuego a primit titlul de "Artist al Poporului" in Republica Modova, pe data de 23 august, chiar de aniversarea cantaretului.

Titlul i-a fost acordat de presedintele moldovean Nicolae Timofti, "in semn de inalta apreciere a meritelor deosebite in dezvoltarea artei muzicale, pentru succese remarcabile in activitatea de creatie si contributie la promovarea valorilor culturale nationale".

Fuego se va bucura de primirea acestei titulaturi in cadrul unei gale oficiale, care va avea loc in luna octombrie, la Chisinau, cu ocazia unui spectacol al artistului.

"Sunt onorat de distinctia acordata de presedintele Republicii Moldova, un mare iubitor de cultura, de arta si de artisti, caruia ii multumesc pentru bucuria unei clipe pe care nu-mi inchipuiam s-o traiesc vreodata", a declarat Fuego la aflarea vestii.

Cantaretul a lansat pana in momentul de fata 23 de albume si a fost recompensat cu cinci Discuri de Aur si un Disc de Platina.

Foto: enational.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea