Muzica

#dire straits #concerte bucuresti #bilete concert #The Straits #concert Dire Straits

Dire Straits, la Bucuresti

De Ziua Nationala a Romaniei, fostii membri ai legendarei trupe Dire Straits vor oferi un spectacol memorabil pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Biletele pentru show-ul formatiei The Straits costa de la 65 de lei si se cumpara prin reteaua Eventim.

Veste mare pentru fanii legendarei trupe Dire Straits. Fostii membri, care duc mostenirea mai departe si formeaza The Straits, vor veni in Capitala pentru un concert de 1 Decembrie pe scena Salii Palatului.

Dupa o activitate de 15 ani, Dire Straits (120 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, 4 titluri Grammy si 3 Brit Awards) s-a destramat in 1996. Vestea buna este ca piesele celebre ale britanicilor sunt duse mai departe de catre The Straits, formatie care s-a axat exclusiv pe piese ale celebrilor britanici si care raspandeste atmosfera tipica unui concert Dire Straits in intreaga lume, dupa cum afirma eventim.ro.


Alan Clark pe scena Salii Palatului

Componenta The Straits ii numara pe Alan Clark – primul clapar al trupei care a avut o influenta imensa asupra stilului Dire Straits; Chris White – responsabilul cu fascinantul sunet de saxofon din Dire Straits; Steve Ferrone – recunoscut drept unul dintre cei mai buni tobosari, insotind muzicieni precum Eric Clapton sau Slash; Terrence Reis – un chitarist exceptional al carui stil este similar cu cel al lui Mark Knopfler; Michael Feet – un basist si vocalist foarte apreciat care s-a alaturat si lui David Gilmour sau Art Garfunkel; Jamie Square – un clapar si solist vocal foarte talentat; Adam Phillips - un chitarist foarte bun, concertand alaturi de Lionel Ritchie, Rod Stewart sau Cher.


Biletele sunt deja puse in vanzare

The Straits vin la Bucuresti sa raspandeasca farmecul muzicii Dire Straits intr-un spectacol de doua ore in care fanii muzicii britanicilor vor putea asculta: "Sultan of swings", "Your latest trick", "Tunnels of Love", "Money for nothing", "Brothers in arms" sau "Romeo and Julliet".

Biletele se vand in magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro. Pretul acestora variaza intre 65 de lei, categoria a IV-a, si 345 de lei la sectorul VIP.

Foto: progrockmetal.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea