Muzica

#madonna #debut muzical # debut lourdes #debut fiica madonna

Fiica Madonnei debuteaza in lumea muzicala

, fiica in varsta de 15 ani a Madonnei, o va insoti pe mama ei pe scena. va face parte din echipa de dansatori a Madonnei. Solista va pleca in turneu mondial in mai, iar fiica ei va debuta in lumea muzicala, cu aceasta ocazie.

Lourdes este fiica Madonnei si a intructorului de fitness Carlos Leon. Desi are numai 15 ani, se pare ca aceasta a mostenit din plin calitatile parintilor. Fiica Madonnei a mai aparut in videoclipul piesei "Celebration", interpretata de mama sa. Lourdes poate fi observata realizand cateva scheme curajoase de dans, chiar daca cu greu ii recunosti identitatea.

Cu privire la debutul lui Lourdes pe scena, Madonna a declarat ca fiica sa deja a ajutat-o sa-si aleaga dansatorii pentru turneu. Lourdes se va implica si in alegerea coregrafiei pentru piesele mamei sale.

O sursa apropiata a declarat: "Vor fi riscante de dans si cateva scene cu substrat sexual, insa Madonna este foarte entuziasta ca Lourdes va dansa pe aceeasi scena cu ea."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea