Muzica

#Subcarpati # Cristi Hrubaru #Old Blacks Rock & More #trooper

Festivalul Old Blacks, Rock & More deschide usi celor talentati si aflati la inceput de drum

Pentru echipa festivalului ”Old Blacks, Rock & More” vestile bune se tin lant. La initiativa a numerosi tineri care au luat cu asalt pagina de Facebook Old Blacks si au trimis demo-uri pentru a participa si ei la festivalul din data de 25 mai 2018, organizatorii au decis ca in deschidere mai pot canta inca 3 trupe, care au sansa de a se face cunoscute prin intermediul acestui festival.

Astfel, pana pe 31 martie 2018, cine vrea sa urce pe aceeasi scena cu nume consacrate, in fata unui public de peste 5000 de oameni, trebuie sa trimita un demo video filmat la repetitii si nu in studio, la adresa demo@oldblacks.ro. Un juriu specializat, format din organizatorii festivalului si reprezentanti de la Rock FM, va decide, tinand cont si de votul publicului, care sunt numele care vor urca pe scena Arenelor Romane in data de 25 mai 2018, pentru a deschide festivalul ”Old Blacks, Rock & More”.

Celebrul rocker Cristi Hrubaru, personaj cunoscut in comunitatea rock si in cea moto din Romania, vine si el la festival, in calitate de prieten al trupelor de pe scena dar si de prezentator al evenimentului.

 ”Ma bucur ca Old Blacks, Rock & More combina mai multe genuri. E loc sub soare pentru toate gusturile intr-un festival din 2018. Va astept pe 25 mai la Arene! Nu pot sa dau din casa dar vor fi surprize multiple la fata locului. si, sper eu, niste lazi cu bere ca premii, tricouri negre Old Blacks si multe altele pentru cine e pe faza. Viata lunga, Old Blacks! De obicei eu port noroc festivalurilor aflate la inceput de drum” si-a motivat Cristi Hrubaru decizia de a accepta propunerea organizatorilor.

Pe langa trupele alese sa deschida concertele artistilor consacrati, Festivalul ”Old Blacks, Rock & More” aduce pe scena Arenelor Romane sase trupe iubite de publicul romanesc. Veteranii de la Iris, aflati in plin turneu prin tara pentru promovarea noului single, "Manifest". Vita de Vie, de 22 de ani cea mai populara trupa de alternativ de la noi, care se pregateste intens de lansarea unui nou album. La un nou material discografic lucreaza si Iedera, care va canta impreuna cu Trupa Zero piese pe care le-au lansat in anii 2000, dar si unele in prima auditie. Si Trooper, rockerii romani care, in cei 20 de ani de la infiintare, au cantat alaturi de grei ai genului precum Iron Maiden, Manowar, WASP sau Judas Priest. Subcarpati, cei care reinterpreteaza folclorul in maniera proprie si aduc in prim-plan ideea ca e important sa ne conectam la originile noastre.

Festivalul ”Old Blacks, Rock & More” este un adevarat maraton muzical, intins pe parcursul a peste 7 ore de concerte live, care isi doreste sa aduca pe aceeasi scena trupe din diverse genuri muzicale, pe gustul celor care vor sa retraiasca momente de nostalgie alaturi de idolii adolescentei lor dar si sa auda piesele recent lansate de acestia.

Biletele pentru aceasta prima editie se gasesc pe iabilet.ro, bilete.ro si blt.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea