Muzica

#Despre smerenie #videoclip taxi #grigore lese

Trupa Taxi a retras melodia “Smerenia” de pe YouTube! Afla motivul

Dupa ce Grigore Lese, una dintre cele 33 de vedete care apar in videoclipul controversatei piese a trupei Taxi, “Despre smerenie”, a decis sa se retraga, videoclipul a fost scos de pe youtube chiar de membrii formatiei!

„Respectam decizia domnului Grigore Lese de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni - dupa Paste - cu o varianta in care domnul Lese nu va mai fi inclus”, au anuntat acestia pe Facebook. 

„Dorim sa va asiguram ca nu ne retragem, nu ne razgandim. Credem cu tarie in „Despre smerenie” si vom reveni - cu siguranta - cu noua varianta a videoclipului. Va multumim!”, au mai spus acestia. 

Reamintim ca Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul piesei Taxi, motivul fiind modul in care a fost interpretat mesajul, dupa cum a declarat el pentru Paginademedia:

“M-am dus cu tot dragul la filmarea pentru piesa Despre Smerenie, am vazut artistii, am citit si textul inainte. Problema nu este piesa in sine, ci modul in care lumea a interpretat-o, ca ar fi impotriva Catedralei Neamului. S-a dat o alta intelegere piesei.

M-am trezit cu interpretari de tot felul. M-au sunat si oameni de la Mitropolia din Iasi, de la BOR. Am fost la Cernica si m-a oprit lumea pe strada sa ma intrebe ce caut eu acolo. Daca oamenii sunt nemultumiti de prezenta mea, am zis ca este mai bine sa nu fiu acolo”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea