Muzica

#cargo #nu ma lasa sa-mi fie dor #videoclip nou cargo #cargo rock

Fanii Cargo, martori la lansarea videoclipului “Nu ma lasa sa-mi fie dor”

Legendara trupa Cargo a sustinut aseara un concert de exceptie in Garajul Europa FM. Cei cinci rockeri au cantat timp de mai bine de o ora in fata a sute de fani. Atat bucuresteni, cat si oradeni, brasoveni sau aradeni au dorit sa-si asculte live idolii.

“Atmosfera a fost incredibila, cei prezenti stiau toate versurile pieselor si au cantat impreuna cu noi. Ne bucuram ca am avut alaturi si foarte multi copii, viitoarea generatie de fani Cargo”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei.
 
Printre piesele cantate de Cargo s-au numarat “Ziua vrajitoarelor”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de voi” si “Calare pe motoare”, preferata motociclistilor veniti in numar mare la concert.

Pe langa un show incendiar, cei prezenti in Garajul Europa FM au putut vedea in premiera noul videoclip al formatiei Cargo, pentru piesa “Nu ma lasa sa-mi fie dor”.

Am ales sa ne lansam clipul la radio, impreuna cu cei prezenti la concert, pentru ca ne-am dorit sa facem ceva inedit pentru fanii nostri”, a spus Adi Barar, chitaristul formatiei.
 
Trupa Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, o balada emotionanta de dragoste, parte din lucrarea “A cincea dimensiune”. “‘Nu ma lasa sa fie dor’ este o melodie de dragoste cu un mesaj puternic, care vorbeste despre iubire, cel mai puternic element de pe planeta”, a mai spus Adrian Barar.

Cargo inseamna Adi Barar - chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja - clape si Florin Barbu - bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: facebook.com/cargorock.

Puteti urmari aici noul videoclip Cargo - “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea