Muzica

# iphone x #cat music #muzica

Esti pasionat de muzica? Poti castiga un iPhone X

Cat Music a "aniversat" patru milioane de abonati pe canalul de YouTube. Cu aceasta ocazie, Cat Music a decis sa-i premieze pe pasionatii de muzica cu un iPhone X.

In plus, Cat Music, casa de discuri care detine cel mai mare canal de YouTube din Romania, pune la bataie 50 de tricouri si 50 de sepci, pe care le poti castiga foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la concurs pe www.catmusic.me, sa completezi toate campurile si sa te abonezi sau sa te fi abonat deja, la canalul de YouTube Cat Music. Cei care doresc sa intre in concurs, o pot face pana pe 5 martie. Castigatorul va fi anuntat in data de 6 martie pe pagina de Facebook Cat Music, www.catmusic.me si www.catmusic.ro .

Un iPhone X de 64GB va fi acordat in urma unei trageri la sorti pe 6 martie. Tricourile vor fi castigate de primele 50 de persoane inscrise la concurs, iar sepcile de urmatoarele 50 de persoane inscrise.

In urma cu mai putin de o luna, canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music a stabilit un nou record: 4.000.000 de abonati, depasind zeci de canale din Europa de Est si nu numai. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, Cat Music are cu peste un milion de abonati mai mult. Aceasta cifra pozitioneaza canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music pe primul loc in topul canalelor din Romania cu cei mai multi abonati. Din portofoliul label-ului fac parte nume ca Smiley, Lidia Buble, Delia, What’s UP, Ruby, Andreea Banica, JO, Elena Gheorghe, Voltaj, Alex Velea, Diamante FMM si Noaptea Tarziu.

Pe catmusic.me poti gasi videoclipuri in avanpremiera, galerii foto exclusive, interviuri si articole despre cariera si viata artistilor, dar si lucruri mai putin cunoscute despre ei. Catmusic.me este prima platforma digitala unde poti accesa in exclusivitate cele mai noi videoclipuri si poti descoperi alaturi de prieteni cele mai proaspete stiri despre cariera si viata artistilor tai preferati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea