Muzica

#eminem #lansare videoclip #space bound #videoclip eminem

Eminem si-a tras un glont in cap (VIDEO)

Eminem a lansat saptamana trecuta un nou videoclip care ilustreaza piesa “ Space Bound ”. Si de data aceasta rapperul american si-a propus sa socheze publicul.


Eminem joaca rolul unui barbat cu dubla personalitate: un individ care descopera ca iubita l-a inselat si cel care reflecteaza asupra situatiei. Dupa ce isi da seama a fost inselat, Eminem isi sugruma prietena pentru ca apoi sa se sinucida, impuscandu-se.

In rolul iubitei lui Eminem o intalnim pe Sasha Grey, o actrita cunoscuta pentru aparitiile sale in filme pentru adulti.

Clipul a fost filmat in februarie 2011, la Los Angeles, in regia lui Joseph Kahn , cel care a mai realizat in trecut si alte videoclipuri ale rapperului: "Without Me", " We Made You " si " Love the Way You Lie ".

"Space Bound" este cel de-al patrulea single extras de pe “Recovery”, album lansat de Eminem in urma cu un an. Versurile piesei au fost scrise de Eminem, compozitorul britanic Steve McEwan si Jim Jonsin, acesta din urma fiind si cel care a produs melodia.

videoclip eminem - "Space Bound"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea