Muzica

#midnight sun #lansare #videoclip #elena gheorghe

Elena Gheorghe, pirat tatuat in videoclipul "Midnight Sun" (VIDEO)

Piesa " Midnight Sun " a Elenei Gheorghe, cea care la finalul lunii aprilie era cel mai difuzat single din Romania, are parte si de-un videoclip. Acesta a fost postat saptamana trecuta pe contul de YouTube al casei de discuri Cat Music .

In videoclipul regizat de Dragos Buliga  avem ocazia sa o vedem pe Elena Gheorghe in mai multe ipostaze. Rand pe rand, Elena este bruneta, pirat tatuat, danseazaintr-o ceasca imensa de ceai sau apare cu turban pe cap. 

Filmarile au fost foarte interesante si pline de idei originale, o parte venite din partea artistei, careia ii place sa-si puna amprenta si care de aceasta data a fost incantata sa interpreteze mai multe personaje. Costumatia Elenei a fost facuta in atelierul ei de croitorie, ideile apartinand atat artistei cat si stilistului Catalin Enache, cu care Elena a colaborat pentru acest clip. Coregrafia videoclipului a fost realizata de Paul Gheorghe.

 "A fost amuzant si obositor. De aceasta data m-am implicat mai mult in povestea clipului si chiar pot sa spun ca a iesit un videoclip pe gustul meu. Sper sa va placa si voua la fel de mult", declara Elena.

Videoclip Elena Gheorghe - "Midnight Sun"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea