Muzica

#elena gheorghe #alexandra stan #midnight sun #inna #anda adam

Elena Gheorghe lanseaza hit dupa hit in Olanda

Elena Gheorghe lanseaza hit dupa hit in Olanda. Recent, singleul ei " Midnight Sun " a fost desemnat "cea mai buna piesa a saptamanii".


La nici doua luni dupa ce " Disco Romancing " ocupa locul 1 in topul difuzarilor MaximaFM din Spania, iar Radio 538 din Olanda desemna acelasi single ca fiind cea mai buna piesa a saptamanii, Elena face ca istoria sa se repete.

"Midnight Sun" este fresh new entry in Top 20 al Radio 538 si a fost numit "dance smash", adica cea mai buna piesa din ultimele sapte zile .

Astfel, Elena a devenit unul dintre putinii artisti care au reusit performanta de a avea doua single-uri "dance smash" intr-un interval atat de scurt.

DJ-ii de la Radio 538, unul dintre cele mai importante posturi de radio din Olanda, considera ca "Midnight Sun" este o piesa de top.

De cand a schimbat stilul muzical din latino in dance, Elena Gheorghe are tot mai mult succes in Europa si se alatura, astfel, altor artiste romance de succes: Inna, Alexandra Stan , Anda Adam.

Sursa foto: Arhiva
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea