Muzica

#Ed Sheeran in Romania #concert Ed Sheeran #bilete Ed Sheeran #Ed Sheeran

Ed Sheeran, primul concert in Romania! De cand se pun in vanzare biletele cu numele cumparatorului imprimat

Megastarul mondial Ed Sheeran a anuntat astazi ca a inclus Romania in seria de spectacole pe care le va sustine anul viitor. in perioada mai-august 2019, turneul nou-anuntat se va desfasura in Franta, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, Romania, Republica Ceha, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda si UK.

Vanzarea biletelor incepe pe 27 septembrie, la 10:00 ora Londrei, pentru toate spectacolele, anunta organizatorii concertulului, Barracuda Music (http://www.barracudamusic.at ), prin intermediul Events ( ). www.events.ro

Aflat in prezent in turneul mondial pentru promovarea albumului ‘Divide’, Ed nu este doar unul dintre cei mai de succes artisti contemporani, ci si unul dintre cei mai solicitati. In cadrul turneului din aceasta vara din UK, Ed a cantat in fata a peste 1,1 milioane de spectatori, inclusiv in patru seri pe stadionul Wembley din Londra, sustinand astfel cel mai mare turneu al unui artist solo care a avut vreodata loc in UK.

Ed Sheeran – artistul cu cele mai mari vanzari mondiale in 2017 (IFPI) – si-a lansat cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide) in luna martie a anului trecut. Cantautorul unei intregi generatii, Ed a continuat sa domine topurile muzicale din toata lumea inca de la lansarea albumului. Cu vanzari de peste 15,5 milioane de albume pana in prezent la nivel mondial, ‘÷’ (Divide) a dat nastere hiturilor “Shape of You” (cel de-al treilea cel mai vandut single din toate timpurile in UK si piesa cu cele mai multe redari in streaming pe Spotify), “Castle on the Hill”, “Galway Girl”, hitul Nr. 1 de Craciun in 2017 in UK, “Perfect” si “Happier”. Sheeran si-a lansat albumul de debut, ‘+’ (Plus) in 2011, acesta avand vanzari de 10 milioane de unitati si incluzand piesa de debut cu cele mai mari vanzari in UK din acel an, “The A Team”. in 2014, el a revenit cu cel de-al doilea album, ‘x’ (Multiply), aclamat de critici, si care a inclus hitul global “Thinking Out Loud”. ‘x’ a ajuns Nr. 1 in topuri pe ambele maluri ale Atlanticului si a fost recunoscut ca unul dintre cele mai bine vandute albume din toate timpurile de catre The Official Charts Company – in prezent, acel album a vandut 16 milioane de copii in toata lumea, fiind certificat cu platina de 90 de ori pentru vanzari.

La finalul anului 2017, Ed a primit Ordinul de Excelenta al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii si actiunilor caritabile. A castigat o gama larga de premii pe parcursul carierei sale, inclusiv 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii BRIT Awards, 6 premii Billboard Awards – si multe altele.

Deoarece Ed si echipa sa au o politica foarte stricta legata de vanzarea ne-etica a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vand personalizate cu numele cumparatorului imprimat pe fiecare bilet. O persoana poate comanda in numele sau maxim 4 bilete, iar la momentul in care se face accesul la spectacol, cel putin numele de familie imprimat pe bilet trebuie sa corespunda cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (si posibil a treia si a patra) persoana poate avea acces doar impreuna cu persoana posesoare a cartii de identitate. La cerere, trebuie prezentata si dovada platii biletelor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea in zona de spectacol. Va rugam aduceti un document de identitate valabil si intrati la spectacol impreuna cu prietenii si familia cu care ati achizitionat biletele.

Toti clientii sunt indemnati sa foloseasca doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afisata pe Edsheeran.com.

Pentru lista de intrebari si raspunsuri, va rugam accesati – Edsheeran.com sau eventim.ro

Pentru concertul din Romania din 3 iulie 2019, biletele se pot achizitiona incepand cu 27 septembrie, orele 12:00, de pe www.eventim.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea