Muzica

# brian may #michael jackson #queen #freddie mercury #duet

Duetul Michael Jackson - Freddie Mercury va fi lansat in 2012

Chitaristul legendarei formatii rock Queen, Brian May , a anuntat ca duetul dintre Freddie Mercury si Michael Jackson va fi lansat pe noul album Queen. Noul material discografic va fi lansat anul viitor.



a declarat pentru Evening Standard ca piesa a fost inregistrata in casa lui Michael Jackson, la sfarsitul anilor '80. "Michael obisnuia sa vina sa ne vada atunci cand eram in turneu in Statele Unite. El si Freddie au fost prieteni apropiati. Atat de apropiati incat au inregistrat cateva piese impreuna acasa la Michael, piese care nu au vazut lumina zilei nici in ziua de astazi", a marturisit Brian May.

El a mai dezvaluit ca detinatorii drepturilor de autor ale lui Michael Jackson si-au dat acordul pentru lansarea duetului.

Membrii trupei Queen au descoperit mai multe inregistrari ale lui Freddie Mercury si sustin ca acum au suficient material pentru un nou album Queen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea