Muzica

#drake #single nou #single nou drake #aaliyah #colaborare darke aaliyah

Drake pregateste o piesa postum cu Aaliyah

Cantaretul canadian de muzica hip-hop Drake se gandeste serios sa lanseze o piesa in colaborare cu Aaliyah, in ciuda faptului ca artista a murit in urma cu 11 ani.

Drake a marturisit ca este foarte atasat de muzica artistei r&b si ca a visat inca din copilarie sa cante cu ea. Acum, cantaretul vrea sa inregistreze o piesa care sa contina si versuri interpretate de Aaliyah. In momentul in care a murit, artista avea o multime de melodii nelansate.

Cand va fi lansata piesa si despre ce gen muzical va fi vorba, insa nu se stie. Drake doreste sa tina totul in mare secret, pentru ca rezultatul final sa fie cu adevarat surprinzator.

Pasiunea lui Drake pentru Aaliyah este cunoscuta de ceva vreme. In urma cu cateva luni, artistul canadian si-a facut un tatuaj pe spate, cu chipul cantaretei, iar in urma cu cateva zile a dezvaluit ca a fost indragostit de frumoasa mulatra.

Aaliyah a murit pe 25 august 2001, dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit la scurt timp dupa decolare. Avea 22 de ani si era una dintre cele mai apreciate artiste din lume la vremea respectiva.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea