Muzica

#concert directia 5 #directia 5 #album nou Directia 5

Directia 5 lanseaza un nou album si pregatesc un concert magic pentru fani

Directia 5 lucreaza intens zilele acestea si se pregatesc pentru un concert grandios. Concertul "Live in Bucuresti" va avea loc pe 15 noiembrie la Sala Palatului. In cadrul concertului, trupa va lansa si albumul "Happy Day".

Albumul va putea fi achizitionat de fani in ziua concertului chiar de la Sala Palatului. Pe noul album se regasesc 13 piese printre care "Pulbere de stele", "Te cunosc de undeva", "Rogvaiv" si "Tu m-ai cucerit".

Pe langa piesele solo, Directia 5 a inclus si o super colaborare cu un artist ce a cucerit de-a lungul timpului atat topurile din Romania, cat si cele internationale.

"Show-ul de la Sala Palatului va fi unul de neuitat. Le pregatim multe surprize fanilor. Vom interpreta piese ca «O fata ca ea», «Forever love» si «Te iubesc», dar si melodii nelansate", a spus Marian Ionescu, unul dintre membrii formatiei.

Formata in prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu si Alina Crisan, trupa Directia 5 s-a infiintat in anul 1991, iar un an mai tarziu baietii lansau primul album: "La vulturul de mare cu pestele in gheare". A urmat apoi o lunga istorie muzicala, cu peste 20 de albume si sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Directia 5 a colaborat cu artisti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Banica si Nicoleta Nuca.

Sursa foto: radioclick.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea