Muzica

#clasic #lansare #album nou #directia 5

Directia 5 lanseaza de Ziua Indragostitilor albumul “Clasic”

Formatia Directia 5 lanseaza pe 14 februarie , chiar in ziua concertului de Valentine’s Day de la Sala Palatului , un nou album intitulat "Clasic".

Un prim extras pe single de pe acest material este " Iti multumesc ", considerat de membrii trupei cantecul cu cele mai romantice versuri din istoria Directia 5.

Si in acest an, trupa Directia 5 va invita  50 de perechi sa urmareasca spectacolul de la Sala Palatului chiar de pe scena.

Astfel, fanii grupului vor avea ocazia sa vada tot ceea ce se intampla in timpul unui concert live, sa simta vibratiile instrumentelor si sa-i priveasca de aproape pe membrii trupei.

Biletele pentru concertul Directia 5 de Valentine’s Day s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Mihai Eminescu , online pe myticket.ro, eventim.ro, bilete.ro, blt.ro si ticketpoint.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea