Muzica

#sala palatului #valentines day #directia 5 #concert directia 5

Directia 5 concerteaza la Sala Palatului de Valentine's Day

Directia 5 continua seria concertelor de Valentine’s Day si in 2012. Anul acesta, trupa ii asteapta toti indragostitii la Sala Palatului, la ora 19:30, pentru un show plin de iubire si emotie.


Alaturi de Directia 5, vor urca pe scena nume de marca ale muzicii romanesti: Monica Anghel , Paula Seling, Giulia si Anda Adam.

Cristi Enache (voce), Marian Ionescu (bass), Nicu Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe) si Toni Seicarescu (voce) vor interpreta piesele care i-au consacrat, dar si compozitii noi, extrase de pe materialul " Beautiful Jazz Duets ", realizat impreuna cu artistele care vor urca pe scena Salii Palatului cu ocazia acestui concert.

Concertul de pe 14 februarie 2012 va fi urmat de o petrecere marca Directia 5, in clubul JukeBox. Astfel, iubitorii trupei pot fi mult mai aproape de aceasta, intr-un cadru intim, iar Directia 5 promite un show special in cadrul acestui eveniment.

Biletele pentru concertul Directia 5 de la Sala Palatului din 14 februarie 2012 se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, libraria Mihai Eminescu si online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea