Muzica

#directia 5 # solist nou directia 5 # costica sandu # solist directia 5

Directia 5 are un nou solist

Directia 5 a anuntat cine va ocupa locul lasat vacant in urma plecarii lui Toni Seicarescu la Iris. In urma cu doua zile, trupa a precizat pe contul sau de Facebook ca cel care-l va seconda pe Cristi Enache este Costica Sandu 'Damigeana'.

"Asteptarea a luat sfarsit! De astazi avem un nou coleg...Mr Heavy Metal, solist vocal alaturi de formula deja cunoscuta...o sa va placa mult de tot :)", au scris cei de la Directia 5 pe contul lor de Facebook.

Costica Sandu este considerat unul dintre cei mai talentati solisti rock din Romania. De-a lungul timpului a avut ocazia sa faca parte din trupe precum Interval, Voltaj, Transilvania, Krypton, Harap Alb, Act, Quartz.

Pe de alta parte, trupa Directia 5 da asigurari ca plecarea lui Toni Seicarescu este temporara. "Toni Seicarescu e a lu' Directia 5 pe viata. Acum este doar transferat la Iris...vine inapoi", se arata intr-o alta postare pe Facebook.

Foto: rockulromanesc.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea