Muzica

#vama veche #rock #festival # stufstock rockarte 2011

Detalii despre editia a 9-a a festivalului Stufstock Rockarte

Cea de-a noua editie a festivalului Stufstock Rockarte aduce din nou in Vama Veche, vara aceasta, o saptamana de rock, film, teatru si fotografie , in perioada 21- 29 august , informeaza organizatorii evenimentului.

Concertele de la scena principala vor avea loc la finalul saptamanii de rockarte. Zona muzicala a Stufstock va aduce si anul acesta concursul Stufstock Newcomers si workshopul Rockschool

Proiectele Filmstock si Teatru la Stufstock, care anul trecut au adus impreuna peste 3000 de spectatori in Vama Veche, continua si la editia din 2011 a festivalului Stufstock Rockarte.

Radio Stufstock va fi din nou on-air la terasele din Vama in saptamana Rockarte, ca anul trecut, cand Teo a difuzat online muzica vamaiotilor, creind acea atmosfera rock-boema a Vamii. 

Evenimentul de fotografie organizat de Stufstock Rockarte, "Shoot the Rockstar ", va continua si in 2011, prin workshopul ”Vama sub lumini de Oscar”. Atelierul de fotografie va incepe de duminica, 21 august si va aduce impreuna in fiecare zi zeci de  pasionati, profesionisti, fotojurnalisti sau amatori, cu vernisaje si practica hands on pe aparatura profesionala. Cei inscrisi la atelierul "Vama sub lumini de Oscar" vor avea la dispozitie si anul acesta  echipamente profesionale si cele mai bune sisteme de lumina continua. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea