Muzica

#talisman #single #download gratis #eu te-am iubit

Descarca gratis noul single Talisman

Talisman implineste in acest an 15 ani de activitate, prilej cu care Alin Oprea si colegii sai ofera fanilor posibilitatea de a descarca gratuit " Eu te-am iubit ", noul single al formatiei.

“Acesta este cadoul formatiei Talisman pentru tine. Iti multumim ca ai fost alaturi de noi si la bine dar mai ales la greu. Fara tine nu ne lansam, nu evoluam si nu ajungeam unde suntem astazi. Ai cumparat albumele noastre si ai venit la concerte sustinandu-ne in tot ceea ce am facut.  Pe data de 16.12.2011 implinim 15 ani de Talisman si tu inca mai crezi in noi,inca mai asculti muzica de suflet, inca mai speri ca ceva bun se poate intampla in tara asta ...Din respect pentru tine, facem cadou aceasta melodie.”, se arata intr-un mesaj postat de Talisman pe pagina web de pe care poate fi copiata piesa “Eu te-am iubit”.

Talisman a luat fiind in 1996, in formula Alin Oprea si Tavi Colen. Trupa a devenit cunoscuta in urma participarii la festivalul “Om Bun”, unde a fost recomenpensata cu Marele Premiu pentru piesa “Atat de singur”.

In cei 15 ani de existenta Talisman a sustinut sute de concerte si lansat o serie de piese cu mare priza la public: “ De ziua ta ”, “Bun ramas”, “Amintiri”, “Eu sunt vinovat”, “N-am sa te uit”.

In acest moment, trupa Talisman inseamna: Alin Oprea (chitara, voce), Alex Lambrino (bass), Alberto Bolocan (chitara), Claudiu Buna (percutie), dan Alexandru (tobe), Sebastian Blaj (clape).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea