Muzica

#depeche mode #concert #concert romania

Depeche Mode va concerta in Romania

Depeche Mode pregateste lansarea unui nou album in 2013, iar cu aceasta ocazie va sustine si un turneu de promovare. Romania a fost inclusa pe lista tarilor in care trupa va concerta.

Astfel, concertul din tara noastra a fost programat pentru data de 15 mai 2013 si se va desfasura pe Stadionul National din Bucuresti.

Pretul biletelor nu a fost stabilit inca, iar organizatorii vor fi cei de la Emagic, cei care au organizat si spectacolul de acum trei ani, anulat ulterior.

Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu au oferit prea multe informatii despre noul material discografic (cel asteptat in 2013), precizand doar ca a fost inregistrat in California si New York, avandu-i ca producatori pe Ben Hillier si Christoffer Berg Handling.

In 2009, cei de la Depeche Mode erau asteptati in Romania, insa formatia a anulat concertul, din cauza complicatiilor gastroenterocolitei de care suferea solistul Dave Gahan.

Sursa foto: handthatfeeds.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea