Muzica

#dave gahan #depeche mode #concertul anului 2013 #concert depeche mode bucuresti

Depeche Mode la Bucuresti: au demarat pregatirile pentru concertul anului 2013

A inceput numaratoarea inversa pentru primul mare concert al anului - Depeche Mode - doar o saptamana despartindu-i pe fanii legendarei trupe de reintalnirea cu idolii lor. Echipa de productie a dat deja startul pregatirilor, cei trei membri Depeche Mode urmand a beneficia de tratament VIP pe toata durata sederii lor in Bucuresti.

Daca Dave Gahan a ales sa se relaxeze singur inainte de concert, Martin Gore si Andy Fletcher vor imparti aceeasi cabina ce va fi decorata conform cerintelor fiecaruia dintre ei. Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, show-ul Depeche Mode va avea loc saptamana viitoare, miercuri, 15 mai, fiind un eveniment organizat de Emagic.

Fanii Depeche Mode mai au doar 7 zile de asteptat pana la marele eveniment, echipa de productie punand la punct ultimele detalii pentru a putea incepe pregatirile pe Arena Nationala. De altfel, intreaga zona de culise ce va fi pusa la dispozitia membrilor trupei si a echipei acestora va fi amenajata conform solicitarilor primite de la reprezentantii artistilor. Daca Dave Gahan va avea propria cabina, Martin Gore si Andy Fletcher vor imparti aceeasi camera inainte de a urca pe scena. Aceasta va fi extrem de spatioasa, urmand a fi decorata in culori cat mai calde. Nu vor lipsi plantele naturale, florile de sezon si lumanarile ambientale menite sa ofere intregii incaperi un aer foarte "cozy", conform cerintelor artistilor. Acestia vor mai avea la dispozitie si o “camera de zi”, dotata cu plasme, acces la televiziune prin cablu, internet, canapele, masute de cafea si open bar de unde nu vor lipsi sortimentele autohtone de bere. Camera va fi conceputa ca un spatiu deschis, de socializare pentru toti membrii trupei si invitatii lor. Aceasta nu va fi insa singura modalitate de relaxare pentru Martin Gore si Andy Fletcher, cei doi aratandu-si intentia de a vizita Bucurestiul in eventualitatea unor ore libere inainte de repetitii. Ei vor avea la dispozitie, pe toata durata vizitei in Romania, un sofer personal, bun cunoscator al capitalei si vorbitor fluent de limba engleza, care sa-i insoteasca la o plimbare in functie de timpul disponibil al artistilor.

Nu doar fanii Depeche Mode asteapta cu nerabdare un mare concert ci si membrii trupei, Andy Fletcher declarand ca si acum, dupa trei decenii de cariera, are emotii inainte de a urca pe scena. Artistul este intotdeauna placut surprins de public, simtindu-se extrem de recunoscator pentru energia pe care fanii o transmit trupei pe tot parcursul unui spectacol. Concertul de la Bucuresti este al doilea show pe care trupa britanica il va susine in Romania, dupa ce in 2006 a scris istorie la Bucuresti, odata cu primul eveniment sold-out organizat vreodata pe un stadion in Romania.

Solistul Depeche Mode - inconjurat de femei la Bucuresti!

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, care isi sarbatoreste ziua de nastere chiar astazi, 9 mai, se bucura de rasfatul colegilor, avand parte de tratament preferential pe toata durata turneului actual. Artistul va avea cabina proprie in culise, dar si o echipa aflata exclusiv la dispozitia sa…alcatuita numai din femei!

Astazi, Dave Gahan implineste 51 de ani si arata mai bine ca oricand, conform primelor recenzii realizate dupa startul noului turneu mondial care ii va aduce pe pionierii muzicii electronice si la Bucuresti. Artistul se afla in forma maxima si este foarte meticulos cu ritualul de pregatire dinaintea fiecarui show. Acesta va avea la dispozitie o cabina exclusiv pentru el, amenajata minimalist, in culori foarte inchise. Dave recunoaste de altfel ca negru este culoarea sa preferata si ca intunericul il inspira, de aceea insista ca in camera lui sa nu patrunda lumina naturala, iar peretii sa fie decorati cu draperii negre. De toate aceste detalii va avea grija o asistenta de productie ce va fi la dispozitia artistului pe toata durata vizitei la Bucuresti. Ea nu va fi insa singura femeie din echipa personala a lui Dave Gahan, acesta solicitand in mod expres ca in backstage, cabina lui sa fie supravegheata de o femeie - agent de paza! Mai mult decat atat, de pregatirea fizica a solistului dinaintea concertului se va ocupa tot o femeie, maseur profesionist si instructor de fitness din Bucuresti

Nu doar relaxarea si antrenamentul fizic fac parte din ritualul zilnic al lui Dave Gahan, ci si dieta sanatoasa. Solistul se mentine cu un meniu alcatuit din alimente proaspete, organice, atent pregatite de bucatarul personal care insoteste trupa pe toata durata turneului. Cumparaturile pentru catering vor fi facute in dimineata concertului de la Bucuresti, chiar de catre reprezentantii Depeche Mode

Programat pe 15 mai, concertul de la Bucuresti este cel de-al cincilea show din cadrul turneului de promovare a albumului Delta Machine, dupa cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) si Sofia (12 mai).  Ultimele bilete se mai gasesc pe www.Myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10:00-18:00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10:00 - 15:00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00. Biletele mai pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 145 si 320 de lei, singurele locuri ramase disponibile fiind in tribune si peluza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea