Muzica

#Cum ne noi #Carla’s Dreams #single #delia

Delia, in topuri la doar cateva zile de la lansarea singelului “Cum ne noi”

Noul single “Cum ne noi” i-au adus Deliei peste 1 milion de vizualizari in doar cateva zile de la lansare. Videoclipul piesei este in topul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube din Romania, iar piesa are feedback foarte bun de la fani.

Piesa a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams, iar producatorii sunt Play & Win.

Cu identitatea nedezvaluita, mereu cu fata acoperita, mesaje puternice transmise prin piese, cei de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scena la fiecare concert pe care il sustin. Nonconformistii baieti ajung din nou in sufletele romanilor cu o noua piesa indrazneata, dupa doua colaborari de zile mari cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I” si Loredana Groza pentru piesa “Lumea ta”.


Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care acestia i-au obisnuit cu piesele lor sincere si uneori prea directe.


Proiectul Carla’s Dreams a devenit cunoscut in Romania datorita colaborarii cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea