Muzica

#deepcentral #in love #cea mai difuzata melodie #romania

Deepcentral - "In Love", cea mai difuzata melodie in 2010

Melodia "In Love" a grupului Deepcentral este cea mai difuzata piesa in Romania in 2010, conform unui clasament intocmit de MediaForest si comandat de ziarul Romania Libera.

Melodia a fost difuzata de 11681 de ori in cursul anului trecut. Pe urmatoarele doua locuri se afla Lady Gaga cu “Alejandro” (11.438 difuzari ), Guess Who - " Locul Potrivit " (11.370 difuzari).

DJ Sava Feat. Raluka si piesa “I Like (The Trumpet)" se situeaza pe locul al patrulea, cu 10724 de difuzari, in vreme ce  melodia “Morning after dark ”, interpretata de Timbaland, Nelly Furtado si SoShy, a fost difuzata de 10689 de ori.

Sistemul Media Forest detecteaza automat si instantaneu difuzarea oricarui eveniment media (muzica, reclame, promo-uri, jingle-uri, videoclipuri etc) la radio,TV dar si în online, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, generand astfel rapoartele care au stat la baza intocmirii acestui clasament. Au fost urmarite difuzarile incepand cu prima zi a anului 2010 si pana pe 28 decembrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea