Muzica

#deepcentral #videoclip nou #videoclip nou deepcentral #videoclip deepcentral #so divine

Deepcentral a filmat videoclipul piesei "So Divine" (Teaser Videoclip)

Dupa recenta lansare a single-ului "Speed of Sounds", cei de la Deepcentral au pregatit o noua piesa.

Astfel, saptamana trecuta ei au filmat "So Divine"- o productie ce beneficiaza de un scenariu original, lipsit de clisee estivale. In videoclip apare campioana la gimnastica ritmica - Adriana Teocan.

Totodata, in videoclip George mixeaza pe cel mai nou laptop premium HP, ultrabook-ul HP Spectre, dotat cu tehnologia Beats Audio by Dr. DRE , si, impreuna cu Doru prezinta noua imagine Deepcentral.



"Am terminat filmarile si suntem nerabdatori sa vedem ce a iesit. Este un videoclip de stare, spectaculos din punct de vedere vizual.

Este realizat intr-o maniera fotografica si de abia asteptam sa il aratam si fanilor nostri” a declarat Doru.

Cei care au pus in scena noua viziune Deepcentral au fost regizorul-fotograf Eduard Aninaru, directorul de imagine Viorel Sergovici, impreuna cu Universal Music Romania, dar si membrii echipei de productie Pink Line Studio.

Deepcentral este o trupa de muzica dance din Romania, infiintata in 2009, avandu-i in componenta pe Doru Todorut si George Calin.

Foto: exclusivnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea