Muzica

#david deejay

David Deejay lanseaza single-ul “Perfect 2”

David Deejay lanseaza un < a class="xirtireh" href="//www.acasa.ro/nou" title="nou">nou single nou - " Perfect 2 ", compus si produs de catre artist in studioul sau, DAV7 Music.


Versurile sunt scrise de Alex Pelin, iar la partea vocala DJ -ul a colaborat cu doi artisti debutanti, P Jolie & Nonis.

P Jolie este castigatoarea concursului de voci organizat de David Deejay pe pagina sa de Facebook, David Deejay Official Fan Page.

"Sunt fericita ca am castigat concursul care m " title="M">m -a adus aici, acest featuring e visul oricarui artist la inceput de drum si sper ca pentru mine sa fie un inceput reusit", spune P. Jolie.

Nonis este un MC cu experienta de peste 10 ani, acumulata in show-uri din intreaga tara. La unul dintre aceste evenimente, desfasurat intr-un celebru club bucurestean, l-a auzit si David Deejay pentru prima oara. Deejay i-a propus o colaborare care s-a concretizat cu aparitia piesei "Perfect 2".
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- “In opinia mea aceasta colaborare are un potential aparte avand in vedere ca David Deejay este unul dintre cei mai titrati oameni din showbiz-ul romanesc. Aportul meu la acest proiect e un plus de energie adus unui hit prin excelenta , compus de David.", crede Nonis.

David Deejay e cunoscut pentru contributia sa la schimbarea sound-ului muzicii dance romanesti din ultimii ani. Cu piesa “Sexy Thing” a dat nastere unui nou stil muzical - "Popcorn", stil regasit integral pe albumul cu acelasi nume. Toate single-urile sale Au ">au ajuns numarul unu in Romania, regasindu-se si in multe topuri din afara tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea