Muzica

#michael jackson #lenny kravitz #Dave Grohl #albumul postum Michael Jackson

Dave Grohl sustine ca nu a cantat pe albumul postum Michael Jackson

Dave Grohl a marturisit ca nu este deloc incantat de faptul ca e trecut pe albumul tribut Michael Jackson . El sustine ca ceea ce a interpretat el la tobe nu a fost inclus pe albumul "Michael".



Liderul formatiei Foo Fighters, Dave Grohl, a dezvaluit ca este enervat de faptul ca a fost numit ca fiind unul dintre artistii de pe albumul postum Michael Jackson, cu toate ca nu este el cel care canta la tobe.

Dave Grohl este mentionat ca baterist pe piesa "(I Can't Make It) Another Day", alaturi de Lenny Kravitz , insa nu este el acela care canta la tobe.

"S-a produs o incurcatura. Lenny Kravitz, pe care l-am intalnit o singura data, m-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa cant la tobe pe piesa aia. Am spus "Sigur!". Am cantat piesa si nu am mai auzit-o vreodata. Pe album scrie "Michael Jackson featuring Lenny Kravitz and Dave Grohl", dar ei nu au folosit inregistrarile mele. Nu e cool deloc!", a declarat rockerul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea