Muzica

#elton john #whitney houston #michael jackson #elizabeth taylor

Curiozitati despre Michael Jackson

Desi au trecut deja doi ani de la disparitia Regelui muzicii pop, Michael Jackson continua sa demonstreze ca mostenirea sa nu va fi uitata prea curand. Credeai ca stii totul despre Michael Jackson? Descopera cateva curiozitati in cele ce urmeaza!



1 Michael Jackson are cinci statui de ceara la cinci muzee Madame Tussauds diferite din lume. Singurii artisti care au mai multe - sase la numar - sunt Elvis Presley si Madonna.

2 Regele muzicii pop are doua stele pe Hollywood Walk of Fame.

3 Supereroul preferat al lui Michael Jackson era Morph din X-men.

4 Albumul "Blood on the Dancefloor" (1987) i-a fost dedicat lui Sir Elton John.

5 Michael Jackson a fost, intr-adevar, un rege! Regretatului artist i-a fost oferit un titlu regal in anul 1992, de catre satenii din Gabon, Coasta de Fildes.

6 Michael Jackson detine recordul pentru cele mai multe premii Grammy castigate intr-un an, alaturi de Carlos Santana si Norah Jones. Cei trei artisti au castigat fiecare cate opt asemenea premii prestigioase.

7 Michael Jackson a fost nasul lui Nicole Richie, al baiatului lui barry gibb (Bee Gees) - Michael, si al copiilor lui Mark Lester .

8 Michael Jackson si fratele sau, Tito, au fost cavaleri de onoare la nunta Lizei Minnelii cu David Gest.

9 Printre regizorii care, de-a lungul anilor, au realizat videoclipurile Regelui muzicii pop se numara Martin Scorsese, John Singleton si John Landis.

10 Chipul lui Michael Jackson a aparut pe o serie de timbre emise in anii '80 in Insulele Virgine, dupa ce artistul a fost votat de catre localnici drept vedeta pe care acestia si-ar dori cel mai mult sa o onoreze.

11 Un studiu amplu realizat in anul 1997 l-a desemnat pe Michael Jackson drept cea mai faimoasa persoana din lume.

12 Pentru vocea feminina a piesei "I Just Can't Stop Loving You" au fost luate in considerare atat Barbra Streisand, cat si Whitney Houston. In cele din urma, insa, vocea i-a apartinut lui Siedah Garrett, cea care a scris piesa in colaborare cu Michael Jackson.

13 Actrita Elizabeth Taylor s-a casatorit cu Larry Fortensky la ferma Neverland, detinuta de Michael Jackson.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea