Muzica

#cristina vasiu #cristina vasiu eurovision 2015 #finala eurovision 2015 #Eurovision 2015 #finala eurovision

Cristina Vasiu, cea mai tanara concurenta de la Eurovision

Cristina Vasiliu, tanara care de curand ne incanta cu prestatiile sale in emisiunea „Tip Top Minitop” s-a calificat in finala nationala pentru Eurovision.

Se da cu rolele, se uita la desene animate, iar in timpul liber... se califica in finala Eurovision Romania. Cristina Vasiu, la cei nici 23 de ani impliniti, stie exact ce va face in viata: muzica. Drept urmare, piesa ei „Nowhere" este una dintre cele 12 pe care le vom asculta pe 8 martie, in finala nationala Eurovision, transmisa in direct la TVR.

Piesa Cristinei spune o poveste despre o dragoste intensa, dupa spusele artistei: „Cred ca fiecare om traieste din dragoste si pentru ea. Eu nu plec niciunde fara dragoste. La Eurovision, mizez pe faptul ca piesa e extrem de actuala, de frumoasa, iar ceea ce vom pune in scena va fi un moment unic”, promite interpreta.

Hunedoreanca a urcat pe scena inca din primii ani de gradinita, cand a participat la celebra emisiune Tip Top Mini Top. Au urmat apoi numeroase concursuri si festivaluri, Cristina adjudecandu-si astfel numeroase premii si trofee. A colaborat cu trupa Provincialii (2010 – albumul „Ochi de catifea”) si cu DJ Sava (2010 – single-ul „2.2 Story”).

Cristina a intrat in sufletele romanilor cu trei ani in urma, cand a luat parte la prima editie a show-ului Vocea Romaniei, fiind cooptata in echipa lui Horia Brenciu. Experienta a propulsat-o pe scena Salii Palatului, in spectacolul „Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima”.

De atunci, a mai lansat doua single-uri: „Love me” si „Fell Ya” si a filmat primul sau videoclip, pentru melodia „Nu pot uita”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea