Muzica

#corneliu porumboiu #vunk #dvd vunk #Vunk la inaltime # trailer vunk

Corneliu Porumboiu semneaza spotul de promovare al primului DVD din cariera trupei Vunk

Vunk, trupa a carui single, "Pleaca!", reprezinta la ora actuala cea mai difuzata piesa romaneasca de la noi, se pregateste sa lanseze primul DVD din cariera. Dupa anul 2011, in care Vunk a castigat cate un premiu la absolut toate categoriile, la care trupa a fost nominalizata, baietii revin cu acest material video, filmat in cadrul marelui concert din Otopeni, " Vunk la Inaltime ".

Cornel Ilie, solistul Vunk, a ales sa lucreze cu unul dintre cei mai mari regizori romani, la trailer-ul acestui DVD. Corneliu Porumboiu este cel care semneaza spotul de promovare al DVD-ului, spot ce va fi lansat in foarte scurt timp.

"De la inceput conceptul acestui spectacol a fost si este foarte strans legat de cinema, asa ca am tinut neaparat ca trailer-ul pentru lansarea DVD-ului sa fie facut de un mare regizor roman. Corneliu Porumboiu a fost primul la care ne-am gandit pentru ca vroiam sa iasa un trailer comic, ironic si povestit foarte pe scurt. Colaborarea cu Corneliu este unul dintre cele mai importante momente din cariera noastra", a declarat Cornel Ilie.

DVD –ul "Vunk la inaltime" se va lansa pe 29 martie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City , incepand cu orele 18:30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea