Muzica

#corina #roata se intoarce #corina 2013 #hit nou corina #lansare corina

Corina: Femeia moderna preia puterea incetul cu incetul

Nonconformista Corina le invata pe femeile moderne cum sa preia controlul asupra fericirii lor in cea mai noua piesa a sa, "Roata se intoarce". Ea spune ca se simte cu adevarat fericita atunci cand are parte de echilibru si adrenalina deopotriva, asa ca acestea sunt lucrurile pe care le asteapta si de la barbatul care doreste sa-i fie alaturi. 

Dupa lansarea in vara trecuta a piesei "A ta!" si odihna pe "Pernele moi" in iarna, Corina revine cu o noua melodie ce se anunta a fi un real succes in vara lui 2013: "Roata se intoarce!". Noua piesa a Corinei joaca pe ritmuri eclectice, osciland intre dance modern si muzica traditionala romaneasca. "Roata se intoarce" este un produs al Roton si HahahaProduction.

Piesa vorbeste despre o despartire, insa versurile transmit o stare de optimism, asigurand orice femeie parasita ca barbatul fara suflet isi va gasi nasul. Cum vede Corina razbunarea perfecta? 'In ziua de astazi femeile preiau incetul cu inceput puterea. Daca nu va alinta si va mangaie cum si unde aveti voi nevoie, invatati-l! Daca nu se lasa ghidat... ei bine, trecem la atac. Eu cred ca femeile trebuie sa isi sustina mereu cauza cu inteligenta si eleganta - nu cred niciodata in scandal in schimb o farsa bine pusa la punct care sa demascheze Jokerul... nu strica niciodata.' a spus artista.

Pe de alta parte, femeia Corina asteapta de la barbatul de langa ea sa o surprinda zi de zi: "Ma hranesc cu adrenalina, am nevoie sa fiu surprinsa".


Schimbare de look

Atotcunoscuta pentru schimbarile curajoase de stil si calitatea de trendsetter, Corina ne va aduce o noua abordare odata cu videoclipul piesei "Roata se intoarce".

"Noul meu look este, asa cum cred ca v-am obisnuit, o surpriza. Ceea ce voi aduce odata cu videoclipul piesei "Roata se intoarce" va fi stilul acestei veri, plin de stralucire, culoare, libertate a croiurilor, foarte foarte sexy. E un stil care va starni nostalgia celei mai libere perioade, aceea a anilor '60, atunci cand iubirea si pacea primau. Temele principale vor fi florile, volume si coafuri ondulate si accesoriile. Este insa cu siguranta the new IT THING."
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea