Muzica

Conventia Internationala de Tatuaje - editia I

Prima Conventie Internationala dedicata artei tatuajelor, body piercing-ului si body painting-ului va avea loc la Sala Palatului in perioada 27-29 august 2010.

Peste 30 de artisti din tara si de peste hotare isi vor arata maiestria pe “pielea” publicului bucurestean. In plus, in cadrul evenimentului pasionatii de tatuaje vor avea ocazia sa admire si sa cumpere accesorii, haine si multe alte lucruri ce tin de cultura din jurul tatuajelor. atmosfera colorata in timpul zilei de ace si vopsea va fi incinsa seara de artisti cunoscuti din Romania. Patru trupe isi dau intalnire cu publicul in cele trei zile dedicate “Body Art”-ului: Parazitii, Act, 9.7 Richter, Rares Totu Experience.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Germanos si online, pe www.eventim.ro si www.myticket.ro. Valoarea biletelor este de 23 lei pentru fiecare din cele trei zile, iar cea a abonamentelor pentru toata perioada conventiei este de 57 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea