Muzica

#reprogramare #concert #vaya con dios

Concertul Vaya con Dios, reprogramat pentru 23 decembrie

Concertul trupei Vaya con Dios , programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la fratelli studios din Bucuresti, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie , se arata intr-un comunicat de presa remis de organizatorii evenimentului.

Starea de sanatate a solistei Dani Klein, motivul amanarii concertului de la Bucuresti, s-a ameliorat in ultimele zile. Desi momentan se afla in continuare sub stricta observatie a medicilor din Bruxelles, artista belgiana e in plin proces de recuperare si se simte mult mai bine.

Biletele achizitionate pentru 11 noiembrie raman valabile pentru noua data. In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la evenimentul reprogramat, isi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat tichetul, incepand de luni, 15 noiembrie , intr-un interval de patru saptamani. Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi returnata la cererea clientilor catre adresa contact@eventim.ro in contul din care s-a efectuat plata. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea