Muzica

#concert #electro #techno #scooter #anulat

Concertul Scooter, anulat

 

Concertul Scooter , programat sa aiba loc pe 26 septembrie 2010, la Arenele Romane din Bucuresti, a fost anulat, informeaza Blue Music, organizatorii evenimentului.

“Regretam ca am fost fortati sa luam o astfel de hotarare impotriva dorintelor si eforturilor noastre, dar vanzarile de bilete sunt mult sub cele estimate si reprezinta cauza determinanta a anularii evenimentului.  Avand in vedere ca finantarea concertului se baza exclusiv pe veniturile din vanzarea de bilete, si planurile de sustinere prin sponsorizare nu s-au materializat, acest concert este imposibil de realizat. Momentan se cauta solutii pentru rambursarea biletelor achizitionate, a caror contravaloare a fost utilizata deja intr-o etapa de pregatire a concertului. Incercam sa oferim informatii despre returnarea biletelor in cel mai scurt timp. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.”, se arata in comunicatul primit din partea organizatorilor concertului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea