Muzica

#cesaria evora #concert Cesaria Evora

Concertul Cesariei Evora, reprogramat in luna decembrie

Timp de cateva zile, concertul Cesariei Evora de la bucuresti a fost considerat anulat, din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta artista. Astazi, insa, organizatorii au anuntat ca spectacolul va fi reprogramat in luna decembrie.



Cesaria Evora va reveni pe scena Salii Palatului din Bucuresti cel mai probabil pe data de 7 decembrie 2011 , informeaza organizatorii Project Events.

Pentru cei ce isi doresc sa o asculte live pe Cesaria Evora, biletele vor fi repuse in vanzare imediat ce se confirma noua data a concertului.

Reprogramarea spectacolului nu aduce modificari la preturile biletelor, acestea fiind disponibile la 100, 150, 200, 250 si 300 de lei.

Persoanele care din diverse motive nu vor mai putea participa la concertul din noua data si doresc sa-si recupereze banii, o pot face incepand de miercuri, 28 septembrie, de la punctele de achizitionare .

Sursa foto: Project Events
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea