Muzica

#recomandari #concerte #noiembrie 2010

Concertele lunii noiembrie

Seria concertelor importante ale lunii noiembrie este deschisa de cel al trupei Hurts, una dintre cele mai in voga formatii din Marea Britanie.  Show-ul duo-ului Theo Hutchcraft-Adam Anderson este programat sa aiba loc pe 11 noiembrie, in The Silver Church Club din Bucuresti.

Cei care au ratat concertul Vaya Con Dios sustinut in 2009 la Sala Palatului, au ocazia sa vada grupul belgian, de data aceasta intr-o cadru ceva mai intim. Vaya Con Dios va reveni pe 11 noiembrie la Bucuresti, concertul urmand sa aiba loc in club Fratelli.

Tot pe 11 noiembrie, la Sala Palatului avem spectacol de fado cu artista portugheza Mariza. Concertul face parte din cadrul Festivalulului  Viata e Frumoasa, editia a III-a.

Pe 12 noiembrie, clubul bucurestean Fabrica gazduieste show-ul artistului britanic BeardyMan. Ce stie sa faca BeardyMan? Sa imite diferite sunete folosindu-si doar gura. BeardyMan poate fi la fel de bine toba, sintetizator, dar si chitara.

Ziua urmatoare este rezervata sonoritatilor punk. The Sex Pistols Experience, o trupa care arata si canta precum legendarii punkeri britanici, are concert la in Club Mojo din Bucuresti. Invitatul special al evenimentului este Ed Tudor Pole, cel care la un moment dat a cantat cu adevaratii Sex Pistols.

Concertele Anathema in Romania au devenit in ultimii ani un lucru obisnuit.  Si in 2010 Anathema va concerta pe plaiurile noastre, show-ul fiind programat sa aiba loc pe 19 noiembrie, la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul ce promovare al recent lansatului disc “We’re Here Because We’re Here”.

Avem vesti bune si pentru iubitorii rock-ului simfonic. Trupa suedeza Therion ajunge pentru a treia oara in Romania, pentru a-si prezenta cele mai noi piese , care se regasesc pe “Sitra Ahra”, discul aparut pe piata pe 17 septembrie. Concertul se va tine pe data de 22 noiembrie, la Arenele Romane.

La Sala Polivalenta este seara dedicata muzicii electronice. Cand? Pe 20 noiembrie. Pe scena Polivalentei vor mixa faimosul DJ si producator de origine chiliana LucianoMirko Loko si Cesar Merveille.

Ultimul concert important al lunii noiembrie are loc la Sala Palatului. Artista portugheza Misia aduce din nou fado-ul la Bucuresti. Spectacolul face parte din turneul “Ruas” si urmeaza sa aiba loc pe data de 29 noiembrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea