Muzica

#concerte #recomandari concerte #concerte martie #concerte rock #concerte unplugged

Concertele lunii martie

Primavara incepe cum nu se poate mai bine: cu soare, martisoare si...multe concerte.

Pe 5 martie, la Silver Church din Bucuresti, te asteapta un concert sustinut de Tony MacAlpine, unul dintre cei mai buni chitaristi din lume.

Cu Stefan Banica ne intalnim pe 8 si 9 martie, la Circ & Variete Globus, unde va sustine doua concerte unplugged .

Si pentru ca tot am pomenit de unplugged, si Vita de Vie va canta in aceasta maniera pe 11 martie (Timisoara, Filarmonica Banatul) si 20 martie (Opera Nationala, Bucuresti). Show-urile marcheaza 15 ani de la infiintarea trupei.

Fanii cantecului francez au parte de un concert Enrico Macias , pe scena Salii Palatului, pe data de 9 martie.

Iti plac sonoritatile post-rock? Atunci concertul din 12 martie este exact ceeea ti se potriveste. God is An Astronaut, una dintre cele mai importante trupe de profil, revine cu un concert la Silver Church.

Pe 15 martie toata crema rockului alternativ romanesc urca pe scena din The Silver Church. Formula este exploziva: Omul cu Sobolani , AB4 si Coma.

Lara Fabian sustine nu mai putin de doua concerte consecutive la Sala Palatului, pe 17, respectiv 18 martie. Este pentru prima oara cand cantareata belgiana poposeste in Romania.

In seara de 20 martie este regal de jazz la Sala Palatului. In rolurile principale: Chick Corea si Gary Burton.

Horia Brenciu se intrece pe sine in acest an si incepe deja sa calce pe urmele lui Stefan Banica. Iti vine sa crezi ca cel care prezenta odinioara concursul "Robingo" va concerta de patru ori la Sala Palatului? Concertele au loc pe 22, 23, 24 si 25 martie.

Pe 23 noiembrie, la Hard Rock Cafe va concerta Blaze Bayley , fost solist al faimoasei trupe Iron Maiden in perioada 1995-1999.

In anii '70, T-Rex era una dintre cele mai bune trupe de glam rock din lume. In 2012, T-Rex va ajunge pentru prima oara in Romania. Evenimentul va avea loc pe 29 martie in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Incheiem seria concertelor lunii martie cu un eveniment ce va avea loc pe tot pe 29 martie, la Timisoara. Nigel Kennedy , cel mai bine vandut violinist de muzica clasica din toate timpurile, va sustine un concert la Sala Capitol a Filarmonicii "Banatul".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea