Muzica

#concerte #recomandari concerte #concerte mai

Concertele lunii mai

Jose Carreras, Apocalyptica, Pink Martini sunt cateva dintre cele mai asteptate concerte ale lunii mai in Romania.

Seria celor mai importante evenimente muzicale ale acestei luni este deschisa de EUROPAFest, festival ajuns la cea de-a 19-a editie. In perioada 4-19 mai, publicul bucurestean va avea parte de concerte de jazz, blues, pop si muzica clasica.

Pe 10 mai trupa Timpuri Noi isi lanseaza albumul "Haos.ro" printr-un concert la Club A. In aceeasi zi, cei de la Krypton schimba macazul si revin la sonoritatile hard rock de odinioara, acest pas important fiind marcat printr-un concert spectaculos programat sa aiba loc la The Silver Church.

Pe 12 mai are loc in clubul Turbohalle din Bucuresti petrecerea Ministry of Sound. La platane vor evolua nume grele pentru pasionatii sonoritatilor electronice: Umek, Nick Warren, Syos, Adrian Eftimie.

Baietii de la Apocalyptica isi aduc din nou instrumentele pe scena de la Arenele Romane, trupa finlandeza urmand sa concerteze pe data de 13 mai.

Trupa argentiniana Narcotango concerteaza pentru a treia oara in Romania pe data 15 mai. Show-ul de la Sala Palatului va avea parte de un concept scenografic semnat de Razvan Mazilu.

Pe 18 mai avem parte de un alt concert de lansare. Trupa Sarmalele Reci prezinta publicului piesele de pe noul disc, "Haos 2.0". Evenimentul va avea loc la Hard Rock Cafe.

La cererea publicului, se va relua spectacolul "Vremea nemaniei" al lui Tudor Gheorghe. Gazda evenimentului, programat pentru 23 mai, va fi Sala Palatului.

Tot la Sala Palatului are loc pe data 25 mai un spectacol dedicat iubitorilor muzicii clasice. Este vorba de un concert al marelui tenor italian Jose Carreras.

O combinatie de cuban-jazz, muzica de camera si marsuri braziliene te asteapta pe 26 mai. Gazda ramane aceeasi, in schimb invitatul va fi altul: grupul american Pink Martini.

Incheiem recomandarile concertelor lunii mai cu doua lansari de albume: Vama Veche - "2012" (28 mai, Sala Palatului) si Mandinga - "Club de Mandinga" (31 mai, Gradina de Vara Herastrau).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea