Muzica

#stefan banica jr #Nana Mouskouri #edvin marton #stefan hrusca #concerte bucuresti #concerte decembrie

Concertele lunii decembrie

Luna decembrie aduce iubitorilor de concerte o serie de evenimente muzicale de exceptiei.



Pe 3 decembrie, una dintre marile legende ale muzicii anilor '60-'70 va poposi la Bucuresti. Este vorba despre Engelbert Humperdinck, cunoscut pentru hit-uri ca "Spanish Eyes" sau "Release Me", artist care va sustine un concert la Sala Palatului.

Nana Mouskouri se intoarce pe 4 decembrie la Bucuresti, cu un show de zile mari, tot la Sala Palatului. O parte din incasarile rezultate de pe urma vanzarilor de bilete vor fi donate organizatiei UNICEF.




Pe 5 decembrie, la Teatrul National din Bucuresti , te asteapta o seara magica, cu sonoritati gospel. Pe scena va urca legendarul ansamblu The Magic Gospel Pearls, care iti propune un spectacol cu o incarcatura spirituala profunda.

Colindele lui Stefan Hrusca vor rasuna din nou la Sala Palatului pe data de 7 decembrie. O zi mai tarziu, avem un concert aniversar. Oradenii de la Celelalte Cuvinte implinesc trei decenii de existenta si tin sa sarbatoreasca acest lucru alaturi de cei care i-au sprijinit de-a lungul timpului. Celelalte Cuvinte promit un setlist inedit, in care vor include melodii pe care le canta destul de rar in concerte.



Rock-ul poate face casa buna cu sonoritatile orientale. Te poti convinge de acest lucru, mergand pe 9 decembrie la concertul pe care trupa israeliana Orphaned Land il sustine la The Silver Church Club din Bucuresti.

Revenim la Sala Palatului pe 10 octombrie pentru un concert-eveniment. Romanii au parte "Tombe la Neige" si alte piese faimoase din repertorul lui Salvatore Adamo .

Si in acest an, Sala Palatului va gazdui traditionalele spectacole de Craciun ale lui Stefan Banica, patru la numar (14,15,16 si 17 decembrie 2011). Pe 19 decembrie, in aceeasi sala de concerte vor evolua membrii Strauss Festival Orchestra din Viena, sub bagheta dirijorului Peter Guth.

Tot la Sala Palatului se tine si concertul lui Demis Roussos. Artistul va concerta pe 20 decembrie si va prezenta, pe langa nelipsitele hit-uri "Goodybe My Love Goodbye", "Rain and Tears", "Forever and Ever", si cateva cantece de Craciun.



Pe 21 si 22 decembrie ai parte de un Craciun Vienez cu Edvin Marton si faimoasa sa vioara Stradivarius.

Ultimul eveniment muzical notabil al lunii decembrie se consuma tot la Sala Palatului, unde Tudor Gheorghe va sustine spectacolul "Degeaba...", o experienta muzicala inedita in care rock-ul se intrepatrunde cu muzica simfonica. Evenimentul are loc pe data de 23 decembrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea